Bun venit ! Reporter Liber este blogul meu. Sunt Giany Codrin Pop. Din 1998 pana in 2010 am fost jurnalist in Romania.  Din octombrie 2010 trăiesc în Anglia, o tara care imi place. Din 2014 scriu pentru ziarul de limbă română “Anunțul de UK”.

Sunt interesat, în afară de jurnalism, de sport, călătorii, animale (în special pisici), muzică, maşini, internet, comert online, calculatoare si multe altele.

Sunt arbitru de fotbal in ligi locale de fotbal masculin si feminin. Vorbesc romana, engleza, italiana si franceza. Blogul “Reporter Liber” este un mod de exprimare. “Liber”, pentru că aşa scriu, aşa gândesc.

Blogul s-a “născut” în noiembrie 2009, la adresa www.reporterliber.blogspot.com. Din ianuarie 2010 este pe domeniu propriu.  Adresa de mail este: codrinpop@gmail.com.

Welcome. “Reporter Liber” is my blog. I am Giany Codrin Pop. Since 1998 until 2010 I’ve been a journalist in Romania. Now I live in the UK, a country that I like. In 2014 I started publishing in Anuntul de UK, a Romanian newspaper based in London.

I’m also interested in sports, travels, pets (especially cats), music, cars, internet, online commerce, computers.

I am a qualified FA referee, refereeing in local leagues, men’s and womens football. I speak Romanian, English, Italian and French.

My blog is mainly in Romanian, but I’ll try to provide an English version as well, at least for some of my articles.